G KISNYOMDA BT. Újpesten

A jó reklám, a vállalkozás kulcsa. Mi, ehhez adunk egy "aranykulcsot"! Névjegy, bélyegző reklámtárgy, nyomott póló, cipő, nemzeti zászlók, lobogók, egyedi mez, felirat, molinó , cégtábla és természetesen nyomda" Telefon: +36 209604585

A névjegykártya

Az üzleti világban a névjegykártya elengedhetetlen ahhoz, hogy az első benyomás jó legyen. A bemutatkozáskor átnyújtott névjegy minősége pedig minősíti tulajdonosát: ezért kiemelten fontos, hogy a névjegykártya ne csak grafikailag legyen megfelelő, hanem alapanyaga és a nyomtatás minősége is legyen kifogástalan.

vizit_card.jpg


A névjegykártya jóval több, mint szimpla papírdarab: része a cég arculatának, az első benyomásnak, egy találkozás megerősítése, amely erősítheti, de gyengítheti is azt a képet, amelyet sugallni szeretnénk magunkról.
A névjegykártya tehát nem csupán egy darab papír, hisz akár éveken keresztül ott lehet partnerünk, vásárlónk, ügyfelünk irodájában, tárcájában, s persze elengedhetetlen adatokat közöl rólunk.

Megkönnyíti a kapcsolatteremtést, ügyfeleket szerez, vagy akár reklámot jelent – nem mindegy tehát, milyen névjegykártyát adunk mások kezébe. A névjegykártya ma már nemcsak az üzleti életben kötelező: kötetlen összejöveteleken, baráti társaságban is megkönnyíti a kapcsolatteremtést.Legyen színes a kártyája, mert a világ is nagyon színes!

szinskala.jpg

szublimacios-nevjegykartya-tarto.jpg

nevjegykartya_b.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 5
Heti: 34
Havi: 183
Össz.: 39 416

Látogatottság növelés
Oldal: Névjegykártya
G KISNYOMDA BT. Újpesten - © 2008 - 2018 - gkisnyomda.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »